تاریخ : سه شنبه 10 آبان 1401

نمایشگاه انجمن علمی ریاضی دانشگاه بناب

✨ نمایشگاه انجمن علمی ریاضی دانشگاه بناب✨
🔴 به مناسبت فرا رسیدن دهه ریاضیات،انجمن علمی ریاضی با همکاری گروه ریاضی دانشگاه بناب، نمایشگاه آموزشی انجمن علمی ریاضی در دانشگاه بناب برگزار کرد:

🔸 کتابهای تالیف شده اسایتد گروه ریاضی
🔸 نشریه های علمی بی نهایت ریاضی انجمن
🔸 پوستر دوره های آموزشی

🗓 زمان: سه شنبه مورخ 1401/08/03 و شنبه 1401/08/07 ساعت  16:00 الی 18:00
🏫 مکان: دانشگاه بناب، دانشکده علوم پایه طبقه سوم

✍🏻 با عرض سلام و ادب و احترام خدمت اساتید محترم و دانشجویان گرامی به اطلاع شما عزیزان میرسانیم :

👈🏻  اولین روز نمایشگاه آموزشی انجمن علمی ریاضی با حضور معاون محترم آموزشی و پژوهشی دانشگاه جناب آقای پروفسور علی حاجی بدلی ، ریاست دانشکده علوم پایه جناب آقای دکتر آقبلاغی، مدیریت پژوهشی دانشگاه  جناب آقای اعتمادی، مدیر گروه محترم ریاضی دکتر عبدالحسین زاده و تعدادی از هیئت علمی گروه ریاضی، اپتیک و لیزر و ... دانشگاه بناب، توسط انجمن علمی ریاضی برگزار شد.

🔸 تقدیر و تشکر از معاون محترم آموزشی و پژوهشی دانشگاه بناب پروفسور علی حاجی بدلی بابت حضور و بازدید از نمایشگاه

🔹 تقدیر و تشکر از ریاست محترم دانشکده علوم پایه دانشگاه بناب دکتر آقبلاغی بابت حضور و بازدید از نمایشگاه

🔸 تقدیر و تشکر از مدیریت محترم پژوهشی دانشگاه بناب دکتر اعتمادی و مدیر گروه محترم ریاضی دکتر عبدالحسین زاده بابت حضور و بازدید از نمایشگاه

🔹 در نهایت تقدیر و تشکر از اساتید و دانشجویان گرامی که از نمایشگاه بازدید کرده اند.

واحد روابط عمومی انجمن علمی ریاضی دانشگاه بناب

آلبوم تصاویر نمایشگاه آموزشی انجمن علمی ریاضی